نمایش 1–12 از 32 نتیجه

استابلایزر (تثبیت کننده ولتاژ) که به آن ترانس نیز می‌گویند، یکی از بهترین تجهیزات اختراع شده برای حفاظت از تجهیزات الکترونیکی در برابر نوسانات برق است. در هر خانه یا واحدهای صنعتی و تجاری، کارگاه‌ها و کارخانه‌ها حداقل یک نوع از استابلایزرها دیده می‌شود. این دستگاه در 2 نوع تک فاز و سه فاز طراحی و تولید شده است. خرید استابلایزر تک فاز برای مصارف خانگی و اداری بسیار مهم است. این وسیله می‌تواند از کلیه وسایل الکترونیکی منزل و همچنین سیم کشی‌های داخلی، نگهداری و محافظت کند.

نوسان جریان برق، اتفاقی غیر قابل پیش‌بینی و انکارناپذیر است. نوسانات برقی می‌توانند آسیب‌های جبران ناپذیری به دستگاه‌ها و تجهیزات برقی وارد آورند. بسیاری از قطعات لوازم برقی به دلیل وجود نوسانات برق، از کار می‌افتند. حتما برای شما هم پیش آمده که لوازم برقی منزل یا محل کارتان بر اثر قطع و وصل ناگهانی جریان برق، آسیب دیده‌اند.

این آسیب‌ها به طور عمده در تجهیزات مهم و ضروری مانند ماشین لباس‌شویی، ماشین ظرفشویی، لپ‌تاپ، کولر گازی، دستگاه‌های صنعتی، دستگاه‌های چاپ و در بخش‌های حساس آن مانند موتور، کمپرسور، پاور و… اتفاق می‌افتد. استابلایزرها می‌توانند به صورت اتوماتیک، هرگونه نوسان در جریان برق را تشخیص دهند. این وسیله در مسیر جریان برق قرار می‌گیرد و می‌تواند از دستگاه‌ها و تجهیزات برقی در برابر بروز نوسان و پرش‌های ناگهانی برق شهری محافظت کند.

تثبیت کننده‌های ولتاژ و چگونگی عملکرد آن‌ها

استابلایزر با دارا بودن سیستمی به نام میکروپروسسور، می‌تواند ولتاژ ورودی را اندازه‌گیری کرده و در صورت بروز افزایش یا کاهش ولتاژ، آن را اصلاح نماید. استابلایزرها بر اساس آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا ساخته می‌شوند (Servo- SYS) و در زمان فعالیت هیچ‌گونه صدایی از خود تولید نمی‌کنند.

دستگاه استابلایزر با کنترل دقیق جریان ورودی، خروجی ثابت و پایداری را ایجاد می‌کند. این خروجی ثابت به دستگاه‌های الکترونیکی را قادر می‌سازد تا بدون خرابی، به عملکرد صحیح خود ادامه دهند. استابلایزرها در 2 نوع صنعتی و خانگی تولید شده‌اند و اغلب در صنایع الکترونیک و برق، کامپیوترها، تجهیزات پزشکی و دستگاه‌های برقی خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

استابلایزر stabilizer

استابلایزر در اصل از واژه‌‌ای لاتین به معنی تثبیت کننده است. این دستگاه برای ارائه ولتاژ ثابت به دستگاه‌های الکترونیکی خانگی و صنعتی، طراحی و تولید شده است. دستگاه استابلایزر با ثابت نگه داشتن ولتاژ برق متناوب در یک محدوده ی معین (به عنوان مثال 220 ولت)، از ورود نوسانات کم یا زیاد مخرب برق متناوب شهری به ورودی دستگاه های الکترونیکی جلوگیری به عمل می‌آورد.

Stabilizer و انواع مختلف ساخته شده از آن

تثبیت کننده‌ها راه‌حلی برای بهینه سازی لوازم الکترونیکی حساس به تغییرات ولتاژ هستند؛ به همین دلیل بسیاری از تولیدکنندگان این لوازم، استفاده از استابلایزر را برای محصولات خود الزامی کرده‌اند. معمولا از این دستگاه برای تجهیزات برقی گران‌قیمت استفاده می‌شود؛ زیرا نوسانات مضر برق می‌تواند خسارت‌های مادی فراوانی را برای این دستگاه‌ها به همراه داشته باشد. استابلایزرها در انواع مختلفی تولید شده‌اند که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم:

  • استابلایزرهای رله‌ای

دستگاه‌های استابلایزر رله‌ای برای کاربردهای خانگی مناسب هستند و در اغلب موارد از آن‌ها برای مقیاس‌های کوچک استفاده می‌شود. این دستگاه در دو نوع دستی و مکانیکی طراحی و تولید شده‌اند. عملکرد استابلایزر‌های مکانیکی به یک کنترل کننده جریان ولتاژ وابسته است.

این کنترل کننده ولتاژ ورودی را بر اساس عدد از پیش تعیین شده بررسی می‌کند و رله‌ها را در جای مناسب خود قرار می‌دهد. دقت استابلایزرهای رله‌ای 5 تا 15 درصد است و می‌توانند نوسانات برق لحظه‌ای را تنها در چند صدم ثانیه برطرف نمایند. از مهم‌ترین مزایای استابلایزهای رله‌ای می‌توان به بالا بودن راندمان و کیفیت بالای ولتاژ خروجی از دستگاه اشاره کرد.

ویژگی‌ها و مزایای استفاده از استابلایزرهای رله‌ای

استابلایزرهای رله‌ای اندازه‌ای کوچکی دارند. اگر برای لوازم برقی خانگی خود به دنبال استابلایزر ارزان هستید، انواع رله‌ای برای شما بسیار مناسب هستند. البته استابلایزرهای رله‌ای، معایب و محدودیت‌هایی نیز دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • سرعت عملکرد این استابلایزر در مقایسه با سایر انواع، کمی کندتر است.
  • معمولا استابلایزرهای رله‌ای دوام کمتری دارند.
  • این استابلایزرها به دلیل سرعت پایین در عملکرد خود، زیادی قابل اعتماد نیستند.
  • استابلایزرهای رله‌ای نمی‌توانند ولتاژهای بالا را تحمل کنند.
  • استابلایزر سروو

استابلایزرهای سروو که با نام‌های Servomechanism یا Negative Feedback نیز شناخته می‌شوند، یکی از انواع مهم استابلایزرها برای مصارف صنعتی هستند. زمانی که جریان ورودی بسیار بالا باشد، از این استابلایزرها استفاده می‌شود.

استابلایزرهای سروو دقتی معادل 1 الی 50 درصد دارند؛ به همین دلیل می‌توان از آن‌ها برای استفاده در شرایط سخت و حساس نیز بهره گرفت. این استابلایزر از یک موتور، ترانس خودکار، ترانس افزایش دهنده و کاهنده، موتور انتقالی و سیستم کنترلی تشکیل شده است.

ویژگی‌ها و مزایای استابلایزرهای سروو موتوری

استابلایزر سروو برای طیف وسیعی از جریان‌ها (۶A تا ۸۰A در مدل‌های تک فاز و ۹A تا ۶۰۰ A در مدل‌های سه فاز) ارائه شده است. این استابلایزر دارای سیستم حلقوی با برد میکروپروسسوری بوده می‌تواند ولتاژ ورودی را با با دقت 1 ولت تنظیم نماید. موارد زیر از جمله مزایای استفاده از استابلایزرهای سروو هستند:

  • استابلایزرهای سروو پاسخ‌های بسیار سریعی به نوسانات ولتاژ از خود نشان می‌دهند.
  • این استابلایزر دقت تثبیت ولتاژ بالایی دارد.
  • بسیار قابل اعتماد هستند و می‌توانند برای مصارف خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار گیرند.
  • می‌توانند به خوبی تغییرات و نوسانات جریان برق بالا را تحمل کنند.

استابلایزرهای سروو در کنار مزایای بسیار خوب خود، دارای معایبی نیز هستند. این استابلایزرها باید به صورت دوره‌ای تعمیر شوند. علاوه بر این از بین بردن خطاهای احتمالی این دستگاه، باید توسط افراد متخصص انجام شود؛ در غیر این صورت، ممکن است استابلایزر برای همیشه خراب شود. ترانس تثبیت کننده ولتاژ سروو انواع مختلفی دارد که به بیان آن‌ها می‌پردازیم:

انواع استابلایزر بر اساس تک فاز یا سه فاز بودن

1. تثبیت کننده‌های ولتاژ سروو تک فاز

در این تثبیت کننده ها سروو موتور به یک ترانسفورماتور متغیر متصل می‌شود و توسط آن عملیات افزایش یا کاهش ولتاژ را انجام می‌دهند. از ویژگی‌های تثبیت کننده‌های ولتاژ سروو تک فاز می‌توان به دارا بودن ترانس دوبل، سروو موتور ذغالی با فنر دوبل، توانایی تنظیم و تثبیت خطی ولتاژ و دارا بودن سیستم تاخیر در اتصال اشاره کرد.

معمولا از استابلایزر تک فاز برای انواع ماشین لباس‌شویی، کولرهای گازی، دستگاه‌های CNC، دستگاه‌های بسته بندی، یخچال و فریزرهای خانگی و صنعتی، سرورهای اطلاعاتی مهم، تجهیزات پزشکی مانند دستگاه‌های سی‌تی‌اسکن، ام ار آی، سونوگرافی، دستگاه‌های اتوکلاو و… استفاده می‌شود.

2. تثبیت کننده‌های ولتاژ سروو سه فاز متوازن

در استابلایزرهای سه فاز، سروو موتور به سه عدد ترانسفورماتور و یک مدار کنترل مشترک متصل می‌شود. از ویژگی‌های این استابلایزر می‌توان دارا بودن ترانس دوبل، دارا بودن سروو موتور ذغالی با فنر دوبل، قابلیت تنظیم و تثبیت خطی ولتاژ را نام برد.

علاوه بر این ترانس تثبیت کننده ولتاژ سه فاز دارای سیستم کنترلی مجرا برای هر فاز است و می‌تواند در شبکه‌های بدون ارت نیز کار کند. محافظت در برابر دو فاز شدن و داشتن سیستم تاخیر در اتصال نیز از دیگر ویژگی‌های این استابلایزر است.

مهم‌ترین کاربردهای استابلایزرهای سه فاز

از دستگاه استابلایزر سه فاز برای محافظت از تجهیزات آزمایشگاهی، دستگاه‌های لیزر پوست مانند (Alexandrite، Diode ، Yag، (RF، سرورهای ذخیره‌سازی اطلاعات و دیتا، دستگاه‌های صنعتی مانند ( خم و برش، CNC، لیزرهای FIBER، CO2، Trumpf، Plasma) و تجهیزات پزشکی مانند رادیولوژی استفاده می‌شود.

3. تثبیت کننده‌های ولتاژ سروو سه فاز نامتعادل

ثابت نگهدارنده‌های ولتاژ سه فاز نامتعادل، عملیات تثبیت جریان را با اتصال به 3 ترانسفورماتور خودکار و مدار کنترلی مستقل انجام می دهند. منظور از مدار کنترلی مستقل این است که به ازای هر ترانسفورماتور خودکار از یک مدار استفاده می‌شود.

  • استابلایزر استاتیک

در ساختار استابلایزرهای استاتیک از هیچ عضو متحرکی بهره گرفته نشده است. این استابلایزر از یک منبع تغذیه به نام Power Electronic Converter استفاده می‌کند. این پاور دقت بسیار بالایی داشته و می‌تواند جریان را به صورت لحظه‌ای کنترل کند. اجزای به کار رفته در این نوع استابلایزر به شرح زیر است:

  • ترانسفورماتور باک و بوست (ترانسفورماتور کاهنده-افزاینده)
  • موتور IGBT
  • میکروکنترلر
  • میکروپردازنده
  • DSP

اجزای تشکیل دهنده استابلایزر سه فاز

مبدل‌های باک بوست یا ترانسفورماتورهای افزایشی و کاهشی می‌توانند ولتاژ‌ DC ورودی را به یک ولتاژ DC کوچک‌تر در خروجی تبدیل کنند. علاوه بر این می‌توانند ولتاژ‌ DC ورودی را به یک ولتاژ DC بزرگ‌تر در خروجی افزایش دهند. به دلیل وجود این مبدل در ساختار استابلایز استاتیک، این دستگاه دارای مزایای ویژه‌ای به شرح زیر است:

  • اندازه این استابلایزر بسیار کوچک است.
  • عملکرد و پاسخ استابلایزرهای استاتیک در مقابل نوسانات جریان برق، بسیار سریع است.
  • استابلایزر برق استاتیک، قدرت فوق‌العاده ای در ثابت نگه داشتن جریان دارد.
  • این دستگاه نیازی به تعمیر و نگهداری ندارد؛ زیرا در آن از هیچ قطعه متحرکی استفاده نشده است.
  • استابلایزرهای استاتیک کارایی بسیار بالایی دارند و بسیار قابل اعتماد هستند.

ترانس استابلایزر چیست؟

ترانس استابلایزر وسیله‌ای بسیار مهم برای حفاظت از دستگاه‌های الکترونیک است که می‌تواند ولتاژ کم را افزایش و ولتاژ بالا را کاهش دهد. استابلایزر با دقت 1 درصد و به صورت خطی و پیوسته، خروجی‌های ثابت و دقیقی را ارائه می‌دهند. ترانس تثبیت کننده ولتاژ بر حسب نوع کاربرد و ظرفیت (KVA) مورد نیاز می تواند در نوع تک فاز یا سه فاز تولید شود که پیش از این به آن‌ها اشاره کردیم.

معرفی ترانس استابلایزر

استابلایزهای تک فاز می‌توانند نوسانات برق به وجود آمده در شبکه برق شهری را اصلاح کنند؛ به این ترتیب از آسیب رسیدن به لوازم خانگی شما جلوگیری می‌کنند. این استابلایزر به دلیل کارایی بالای خود می‌تواند برای مصارف اداری نیز مناسب باشد. با استفاده از استابلایزرهای تک فاز می‌توانید به کاهش هزینه‌های تعمیر لوازم برقی خانگی و اداری، کاهش مصرف برق، کاهش استهلاک تجهیزات برقی کمک کنید.

دستگاه استابلایزر تک فاز می‌تواند از دستگاه‌های الکترونیکی شما در برابر اتصال کوتاه و رعد برق محافظت کند. معمولا استابلایزرهای تک فاز در مسیر ورودی جریان برق نصب می‌شوند و می‌توانند از کلیه تجهیزات برقی نگهداری کنند.

قیمت استابلایزر | لیست قیمت استابلایزر

قیمت استابلایزر به عوامل متعددی وابسته است؛ به همین دلیل باید در زمان خرید آن، مشخصات فنی دستگاه را مدنظر قرار دهید. علاوه بر این عواملی مانند برند محصول، کشور سازنده، قدرت و توان استابلایزر، تعداد فازهای دستگاه، میزان ولتاژ آن، نوسان ارز (دلار) و میزان عرضه و تقاضای آن در بازار وابسته است.

هر چه استابلایزر از توان و قدرت بالاتری برخوردار باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. علاوه بر این استابلایزرهای سه فاز به دلیل کارایی بالاتر، قیمت بیشتری هم دارند. جدول زیر، قیمت پرفروش‌ترین استابلایزرهای خانگی و صنعتی را از محبوب‌ترین برندهای دنیا برای شما بیان می‌کند.

بررسی قیمت انواع استابلایزر در انواع مختلف با توان‌های گوناگون

  • قیمت استابلایزر گلداستار

برند استابلایزرتوان دستگاهمدل استابلایزرقیمت
گلداستار(KVA) 0.5استابلایزر تک فاز گلد استار LG-1P-0.5K-V4.810.000 تومان
(KVA) 10

استابلایزر تک فاز گلد استار LG-1P-10K-V23.860.000 تومان

(KVA) 15استابلایزر سه فاز گلد استار LG-3P-15K-T48.710.000 تومان
(KVA) 20

استابلایزر تک فاز گلد استار LG-1P-20K-V44.660.000 تومان

(KVA) 100

استابلایزر سه فاز گلد استار LG-3P-100K-I269.280.000 تومان

شما عزیزان می‌توانید برای آگاهی از قیمت استابلایز سه فاز و تک فاز گلداستار با کارشناسان ساوا الکت در تماس باشید.

همانطور که مشاهده کردید، استابلایزرها با توجه به برند تولیدی، مدل و توان خود دارای قیمت‌های متفاوتی هستند. شما باید قبل از خرید این محصول، توان مورد نظر و بودجه خود را مشخص کنید تا بتوانید بر اساس آن مناسب‌ترین نوع استابلایزر را خریداری نمایید.

قیمت تثبیت کننده ولتاژ خانگی و صنعتی

خرید استابلایزر از ساواالکت

تجربه ثابت کرده است که نوسانات جریان برق، عامل اصلی خرابی دستگاه‌های الکترونیکی حساس است. شبکه برق در طول شبانه روز ولتاژ یکسانی نداشته و دائما در حال افزایش یا کاهش است؛ به همین دلیل است که خرید انواع استابلایزر برای تثبیت ولتاژ ورودی به این دستگاه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

لازم به ذکر است که محدوده قابل قبول ولتاژ در کشور ما طبق استانداردهای تعیین شده توسط شرکت برق 10 ± 220 است. این ولتاژ برای بسیاری از لوازم خانگی قابل تحمل است. اما این ولتاژ ثابت نیست و در برخی از روزها در محدوده 170 تا 270 ولت تغییر می‌کند؛ بنابراین می‌تواند اثرات نامطلوبی بر روی دستگاه‌ها و لوازم برقی خانگی داشته باشد.

ساواالکتریک ارائه دهنده انواع استابلایزر با قیمت مناسب

شرکت ساواالکتریک (Sava Electric) با دارا بودن تیمی مجرب و متخصص در زمینه برق، یکی از برترین تولیدکنندگان قطعات و لوازم برقی است. ساواالکتریک ارائه دهنده انواع استابلایزرهای خانگی و صنعتی با قیمت مناسب است. از مهم‌ترین فعالیت‌های مجموعه ساواالکتریک، دارا بودن مشاوره رایگان به جهت نیاز مشتریان در زمینه‌های مختلف است. شما عزیزان می‌توانید خرید انواع استابلایزر با قیمت مناسب را از فروشگاه ساواالکتریک انجام دهید.

خرید استابلایزر از فروشگاه ساواالکتریک

با خرید انواع استابلایزر، امکان آسیب به دستگاه‌های الکترونیکی به حداقل ممکن می‌رسد. ترانس تثبیت کننده ولتاژ می‌تواند نوسانات جریان برق را به خوبی احساس کند. این دستگاه با کاهش یا افزایش ولتاژ و رساندن آن به شرایط تثبیت می‌تواند از وسایل برقی در برابر ولتاژهای کم و زیاد محافظت نماید. خرید استابلایزر می‌تواند طول عمر دستگاه‌های الکترونیکی مورد نظر شما را تا حد زیادی افزایش دهد.

توجه داشته باشید که تمامی لوازم الکترونیک شما به استابلایزر نیاز ندارند. برای دستگاه‌های برقی ساده که به صورت مداوم مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، نیازی به خرید استابلایز نیست. بدیهی است هرچه دستگاه‌های برقی شما گران‌تر و حساس‌تر باشند، بیشتر به استابلایزر نیاز دارند. به عنوان مثال پنکه یا لوازم برقی مانند انواع همزن‌ها و… به استابلایزر نیاز ندارند اما لوازمی مانند یخچال فریزرهای خانگی و صنعتی، دستگاه‌های چاپ و… که به طور مداوم مورد استفاده قرار می‌گیرند و به برق متصل هستند، به دستگاه تثبیت کننده ولتاژ نیاز دارند.

خرید ترانس اتوماتیک

ترانس اتوماتیک یکی از بهترین دستگاه‌ها برای مقابله با نوسانات و اصلاح ولتاژ برق شهری است. ترانس‌های اتوماتیک دارای سیستم میکروپروسسوری هستند. میکروپروسسورها همان ریزپردازنده‌ها هستند که وظیفه محاسبه داده‌ها را بر عهده دارند. میکروپروسسور تنها می‌توانند اطلاعات باینری را دریافت و پردازش کنند.

خرید انواع ترانس اتوماتیک

علاوه بر این ترانس‌های اتوماتیک دارای سطح نمایش دیجیتال هستند و می‌توانند سطح ولتاژ برق ورودی را تنظیم کنند. این دستگاه‌ها دارای تاخیر 180 ثانیه‌ای هستند و می‌توانند مصرف برق دستگاه‌های الکترونیکی را تا حد زیادی کاهش دهند. طولانی‌تر شدن عمر دستگاه‌های برقی و کمک به عملکرد بهتر آن‌ها از جمله دیگر نقش‌های ترانس اتوماتیک است.

از جمله کاربردهای ترانس‌های اتوماتیک می‌توان به جبران کاهش و افزایش ولتاژ در سیستم‌های توزیع برق اشاره کرد. ترانس‌های اتوماتیک می‌توانند از لوازم الکترونیک در برابر رعد و برق نیز محافظت نمایند. این دستگاه این دستگاه یک طراحی بسیار ساده‌ای دارد و به عنوان یک تنظیم کننده ولتاژ قوی برای مصارف صنعتی و خانگی استفاده می‌شود.

ویژگی‌‌های یک ترانس اتوماتیک خوب

  • محافظت از لوازم برقی در برابر افزایش بیش از حد ولتاژ برق
  • محافظت از لوازم الکترونیک با جبران کاهش ولتاژ به میزان 145 ولت
  • حفظ و نگهداری از لوازم برقی در برابر رعد و برق
  • امکان تنظیم حساسیت دستگاه متناسب با شرایط برق ورودی
  • دارای مدار تأخیر برای محافظت بیشتر از لوازم برقی بعد از اتصال مجدد برق شهری
  • دارا بودن صفحه نمایش دیجیتال برای نمایش ولتاژ ورودی و وضعیت کاری دستگاه

ویژگی‌های یک ترانس اتوماتیک خوب و با کیفیت

تفاوت ترانس اتوماتیک با استابلایزر

عملکرد استابلایزر و ترانس اتوماتیک تا حد زیادی مشابه هم است، اما این دو دستگاه دارای تفاوت‌های اساسی با یکدیگر هستند. به طور کلی می‌توان گفت که استابلایزرها از سیستم سروو بهره می‌گیرند، اما ترانس‌های اتوماتیک در واقع یک تثبیت‌کننده از نوع رله هستند. از دیگر تفاوت‌های این دو دستگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

در ترانس‌های اتوماتیک عملیات افت ولتاژ از طریق رله‌های تعبیه شده در دستگاه اصلاح می‌شود. ولتاژ خروجی در ترانس‌های اتوماتیک، روی یک عدد ثابت نمی‌ماند. این ولتاژ در یک بازه مناسب و استاندارد ثابت می‌شود. توجه داشته باشید که بازه ترانس‌های اتوماتیک بین 10 تا 15 ولت است. در استابلایزرها ولتاژ خروجی بر روی عدد از پیش تعیین شده، تثبیت می‌شود و متغیر نیست.

از دیگر تفاوت‌ها ترانس اتوماتیک با استابلایزر می‌توان به سرعت بالاتر سوییچ، قیمت مناسب ‌تر، و هزینه نگهداری ترانس‌های اتوماتیک اشاره کرد. استابلایزرهای سروو موتوری اصلاح ولتاژ را به وسیله یک موتور DC و سیم پیچ مسی حلقوی انجام می‌دهند. این تکنولوژی نسبت به ترانس‌های اتوماتیک جدیدتر بوده و کارایی بیشتری دارد؛ به همین دلیل قیمت استابلایزر نسبت به ترانس‌های اتوماتیک بیشتر است.

دقت اصلاح ولتاژ را می‌توان از مهم ترین تفاوت‌های بین استابلایزر و ترانس‌ اتوماتیک دانست. بازه ولتاژ در استابلایزرها 5 ولت و ولتاژ خروجی در محدوده 215 تا 225 ولت است. اما همانطور که پیش از این هم گفتیم بازه ترانس‌های اتوماتیک چیزی بین 10 الی 15 ولت است. استابلایزرها نسبت به ترانس‌های اتوماتیک از طول عمر بیشتری نیز برخوردار هستند.

تفاوت‌های بین ترانس‌های اتوماتیک و استابلایزرها

معمولا از استابلایزر برای لوازم الکترونیکی گران قیمت استفاده می‌شود در حالی که از ترانس‌های اتوماتیک برای لوازم برقی کم ارزش‌تر بهره گرفته می‌شود. ترانس‌های اتوماتیک بیشتر برای استفاده در منزل مناسب هستند، اما استابلایزرها استفاده‌های مهم و صنعتی نیز دارند.

خرید استابلایزر تک فاز

استابلایزرهای تک فاز از راندمان بسیار خوبی برخوردار هستند و می‌توانند برای مصارف خانگی و اداری به کار روند. استابلایزرهای تک فاز از امپدانسی (میزان مخالفت در برابر جریان متناوب) کمی برخوردار هستند و به همین دلیل به امپدانس‌های کم پایدار نیز معروف‌اند. از این استابلایزر برای تصحیح ولتاژ خروجی سریع‌تر و حذف سنبله‌های سوئیچینگ موتوری استفاده می‌شود. جدول زیر انواع استابلایزرهای تک فاز را به خوبی نشان می‌دهد:

ردیفنام و مدل استابلایزر به همراه توان خروجی آن
1استابلایزر برق تک فاز SVC-0/5KVA
2تثبیت کننده تک فاز SVC-1 KVA
3تثبیت کننده ولتاژ تک فاز SVC-2 KVA
4استابلایزر تک فاز SVC-3KVA
5تثبیت کننده تک فاز SVC-5KVA
6استابلایزر تک فاز AVR-7 KVA
7تثبیت کننده تک فاز SVC-8KVA
8استابلایزر تک فاز SVC-10 KVA

استابلایزرهای تک فاز بیشتر برای لوازم خانگی مانند یخچال و فریزر، کولر، تلویزیون، لوازم برقی موجود در آشپزخانه و… استفاده می‌شود. شما عزیزان می‌توانید خرید استابلایزرهای تک فاز را با قیمت بسیار مناسب و رقابتی از فروشگاه ساواالکتریک انجام دهید. علاوه بر این می‌توانید تمامی سوالات خود را در زمینه انواع استابلایزرها با کارشناسان بخش پشتیبانی مطرح نمایید.

مزایای استفاده از استابلایزرهای تک فاز

خرید استابلایزر سه فاز

استابلایزرهای سه فاز برای انواع دستگاه‌های پزشکی و صنعتی که نیاز به ولتاژ برق بالایی دارند، استفاده می‌شوند. این دستگاه در دو نوع سروو موتوری و استاتیکی طراحی و تولید شده است. استابلایزرهای سه فاز در واقع سه فاز ولتاژ ورودی 380 تا 450 ولت را دریافت می‌کنند و خروجی ثابت 380 ولت را تحویل می‌دهند. جدول زیر انواع استابلایزرهای سه فاز را به خوبی نمایش می‌دهد پیشنهاد می کنیم برای خرید استابلایزر سه فاز حتما موارد این جدول را مطالعه کنید.

ردیفنام و مدل استابلایزر به همراه توان خروجی آن
1سه فاز ۳SVC- 3 KVA
2سه فاز ۳SVC- 6 KVA
3سه فاز ۳SVC- 9 KVA
4سه فاز ۳SVC- 15 KVA
5سه فاز ۳SVC- 20 KVA
6سه فاز ۳SVC- 30 KVA
7سه فاز ۳SVC- 45 KVA
8سه فاز ۳SVC- 60 KVA

در تثبیت کننده‌های سه فاز، انتقال قدرت به یک بار متعادل خطی ثابت است. این امر می‌تواند به کاهش لرزش‌های موتور دستگاه کمک کند. هر سه فاز تثبیت کننده استابلایزر سه فاز، جریان‌های مشابهی را حمل می‌کنند؛ به همین دلیل می‌توانند از یک اندازه برای بار متعادل برخوردار باشند.

استابلایزرهای سه فاز قادر به تولید یک میدان مغناطیسی هستند که توانایی چرخش در یک جهت خاص را دارند. این امر سبب شده است تا طراحی موتورهای تثبیت کننده ولتاژ بسیار ساده باشد. از استابلایزرهای سه فاز در دستگاه‌های بیمارستانی مانند سی تی اسکن و ام آر آی و در دستگاه‌های صنعتی به کار رفته در کارخانجات استفاده می‌شود.

کاربرد استابلایزر سه فاز در صنایع مختلف

فروشگاه اینترنتی ساواالکتریک ارائه دهنده انواع استابلایزرهای سه فاز با قیمت مناسب است. شما عزیزان می‌توانید برای دریافت آخرین قیمت ترانس استابلایزر با کارشناسان ما در بخش پشتیبانی در ارتباط باشید. استابلایزرهای موجود در ساواالکتریک همگی از بهترین برندهای روز دنیا هستند و به خوبی می‌توانند نیازهای شما را در این زمینه برطرف کنند.

تفاوت‌ استابلایزر تک فاز و سه فاز

اصلی‌ترین تفاوت استابلایزرهای تک فاز با سه فاز را می‌توان در ولتاژ و تعداد فازهای آن دانست. استابلایزرهای تک فاز دارای یک فاز و یک هادی خنثی هستند، اما استابلایزرهای سه فاز دارای سه فاز (R ، Y ، B) و یک خنثی می‌باشند. تمامی این قابلیت جابه‌جایی در زاویه 120 درجه را دارند.

استابلایزرهای تک فاز دارای قدرت کمتری هستند و برای عملکرد خود تنها به 2 سیم احتیاج دارند در حالی که استابلایزرهای سه فاز قدرت بیشتری داشته و برای عملکرد به 3 یا 4 سیم نیاز دارند. شبکه اتصال‌های تک فاز بسیار ساده هستند ولی شبکه اتصالات استابلایزر سه فاز به دلیل وجود چهار سیم مجزا، پیچیده‌تر است. استابلایزرهای سه فاز کارآمدتر و ایمن‌تر از انواع تک فاز هستند؛ زیرا ولتاژ کل خود را تقسیم می‌کنند. این دستگاه حجم و وزن بیشتری نیز دارد.

تفاوت استابلایزرهای تک فاز و سه فاز

از دیگر تفاوت‌های استابلایزرهای تک فاز و سه فاز می‌توان نوع کاربری آن‌ها را نام برد. از استابلایزرهای تک فاز اغلب به جهت ایمن نگه داشتن تجهیزات کوچک خانگی استفاده می‌کنند. در مقابل استابلایزرهای سه فاز برای مصارف صنعتی و نظامی مناسب هستند. یکی دیگر از تفاوت‌های مهم این دو دستگاه تثبیت کننده ولتاژ، قیمت آن‌ها است. معمولا قیمت استابلایزر سه فاز به دلیل کاربری و قدرت اصلاح ولتاژ بالاتر، بیشتر از استابلایزرهای تک فاز است.

بهترین استابلایزر خانگی

یکی از چالش‌های اصلی خریداران استابلایزر، چگونگی انتخاب محصول مناسب است. برای انتخاب مناسب‌ترین دستگاه استابلایزر در ابتدا باید نوع کاربری (خانگی یا صنعتی) خود را مشخص کنید. اگر برای تجهیزات و لوازم برقی منزل خود، به دنبال دستگاه استابلایزر مناسب هستید، پیشنهاد ما نوع حلقوی و تک فاز این محصول است.

میزان ولتاژ در منطقه محل زندگی نیز از دیگر مواردی است که باید در انتخاب بهترین استابلایزر خانگی به آن توجه داشته باشید. اگر در منطقه‌ای هستید که ولتاژ شهری پایین‌تر یا بالاتر از حد مجاز (220 ولت) است، باید از استابلایزر سروو موتوری استفاده کنید.

مهم ترین نکات برای انتخاب استابلایزر مناسب

  • میزان تحمل استابلایزر در برابر ولتاژ ورودی را مدنظر قرار دهید.
  • بهترین استابلایزر امکان تنظیم ولتاژ خروجی به میزان دلخواه دارند.
  • توجه داشته باشید که صفحه نمایش دستگاه به درستی کار کند.
  • استابلایزری را خریداری کنید که درصد خطای بسیار کمی داشته باشد.
  • بهترین استابلایزر توانی متناسب با نیاز شما دارد.

چگونکی انتخاب بهترین استابلایزر برای مصارف خانگی

چگونه می‌توانیم توان مورد نیاز خود را برای خرید استابلایزر محاسبه کنیم؟

برای اینکه بتوانید بهترین استابلایزر خانگی را خریداری کنید، باید بتوانید توان مورد نیاز خود را به صورت صحیح محاسبه نمایید. به خاطر داشته باشید که توان یک دستگاه برقی به تنهایی را در نظر نگیرید. استابلایزرها می‌توانند به صورت همزمان برای چندین دستگاه الکتریکی مورد استفاده قرار گیرند؛ بنابراین در زمان خرید باید مجموع این توان‌ها را مدنظر قرار دهید. در ادامه توان پرمصرف‌ترین تجهیزات برقی خانگی را بیان می‌کنیم. البته می‌توانید برای به دست آوردن دقیق توان دستگاه خود، به دفترچه راهنمای آن مراجعه نمایید.

نام دستگاهتوان مصرفی
یخچال و فریزر6 آمپر
کولر آبی5 الی 7 آمپر
کولر گازی10 الی 15 آمپر
جاروبرقی3 الی 5 آمپر
اتو8.2 آمپر
تلویزیون3 آمپر
سشوار2.8 الی 5.3 آمپر (بسته به دور تند و دور کند)
همزن برقی0.2 آمپر
پنکه0.1 آمپر
کتری برقی7.7 آمپر
پلوپز3.2 آمپر
مخلوط کن0.9 آمپر
ماکروویو6.3 آمپر
ماشین لباس‌شویی1 تا 2 آمپر

حال می‌توانید با جمع بستن اعداد بالا، به توان مصرفی مورد نیاز خود را پیدا کنید و استابلایزری متناسب با همان توان خریداری کنید. بهترین کار قبل از خرید استابلایزر، مشورت کردن با افراد متخصص در این زمینه است. کارشناسان فروشگاه اینترنتی ساواالکتریک به صورت رایگان شما را برای خرید یک استابلایزر مناسب، راهنمایی می‌کنند.

خرید تثبیت کننده ولتاژ با توجه به توان مصرفی دستگاه‌های خانگی

مزایای استفاده از دستگاه استابلایزر (Stabilizer)

دستگاه استابلایزر به منظور محافظت از دستگاه‌های برقی خانگی و صنعتی طراحی و تولید شده است. این دستگاه برای انواع لوازم برقی مورد استفاده در آشپزخانه (پلوپز، بخچال و فریزر، بخارپز، همزن، چرخ‌گوشت و…)، لوازم صورت و تصویر (تلویزیون، سیستم‌های صوتی و…) و لوازم دیجیتال (سیستم‌های کامپیتوری، لپ‌تاپ، پرینتر، اسکنر و…) کاربرد دارد.

علاوه بر این می‌تواند برای تجهیزات پزشکی (دستگاه ام ار آی، سونوگرافی و….)، دستگاه‌های صنعتی (ماشین‌های تراش‌کاری، دستگاه‌های لیزر، دستگاه‌های فرزکاری و….) و تجهیزات مورد استفاده در کارخانه‌جات تولیدی به کار رود. استابلایزر مزایای بسیار زیادی دارد که آن‌ها را به ترتیب بیان می‌کنیم.

  • کاهش هزینه برق مصرفی

امروزه و با اختراع انواع لوازم برقی خانگی و صنعتی، مصرف برق به شدت افزایش یافته است. این امر سبب شده است تا مبلغ قبض‌های برق بیش از پیش بالا رود. یکی از دلایل بالا رفتن مصرف انرژی برق، افزایش یا کاهش جریان برق در طول روز است.

بالا رفتن یا پایین آمدن جریان برق می‌تواند باعث پایین آمدن دورالکتروموتور دستگاه و گرم شدن آن شود. این امر می‌تواند سبب افزایش انرژی دستگاه و مصرف زیاد برق شود. استابلایزر می‌تواند با کنترل نوسان‌های جریان برق شهری، برق مصرفی دستگاه را به میزان استاندارد برساند. این امر سبب می‌شود دستگاه مصرف برق معقولانه‌تری داشته باشد.

کاهش مصرف برق و کاهش هزینه پرداختی برای آن

  • افزایش طول عمر دستگاه‌های برقی

یکی از مهم‌ترین مزایای خرید استابلایزر برای تجهیزات الکترونیکی، افزایش طول عمر آن‌ها است. نوسانات جریان برق می‌تواند باعث استهلاک بیشتر دستگاه‌های برقی شود. استهلاک دستگاه‌های برقی در طول زمان می‌تواند منجر به خرابی‌های بیشتر و در نهایت از کار افتادن دستگاه شود.

  • جلوگیری از سوختن لوازم برقی

نوسانات شدید برق که در اصطلاح اسپایک نامیده می‌شوند، می‌توانند به سرعت سبب سوختن موتور دستگاه‌های الکترونیکی شوند. همانطور که اغلب شما هم مشاهده کرده‌اید، اولین نشانه سوختگی دستگاه جرقه زدن و بلند شدن دود از آن است. استابلایزر می‌تواند اسپایک را تشخیص داده و بلافاصله بعد از وقوع آن، برق دستگاه را قطع کند تا آسیبی به دستگاه وارد نشود.

  • محافظت از تجهیزات الکترونیکی در برابر اتصالات کوتاه

اتصالات کوتاه رایج‌ترین اتفاق در خروجی و مدارات داخلی استابلایزر هستند. در صورت بروز این اتصالات، استابلایزر به وسیله میکروکنترلرهای تعبیه شده در آن، خروجی را قطع می‌کند. این امر سبب می‌شود هیچ‌گونه آسیبی به دستگاه وارد نشود. علاوه بر این استابلایزرها می‌توانند از لوازم برقی در برابر رعد و برق و ولتاژهای بزرگ (High Voltage) و نوسانات لحظه‌ای محافظت کنند.

استفاده از استابلایزرها برای محافظت از دستگاه‌های الکترونیکی

  • محفاظت از سیم‌کشی ساختمان‌ها

زمانی که ولتاژ برق شهری تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند، دستگاه‌های مصرف کننده، جریان زیادی را از مدارها و سیم‌کشی‌های ساختمان می‌کشند. این امر سبب می‌شود تا جریان بسیار زیادی از فیوزها و کابل‌های برق عبور کند. این جریان بسیار بالا می‌تواند باعث قطعی فیوزها و ایجاد گرمای شدید در کابل‌های ورودی و موتور دستگاه مصرف کننده شود.

توجه داشته باشید که علت بسیاری از آتش‌سوزی‌ها نیز همین مورد است. وجود یک استابلایزر مناسب می‌تواند این افت جریان برق را جبران کند و جلوی بسیاری از حوادث مانند آتش سوزی در اثر اتصال برق را بگیرد. علاوه بر این می‌تواند از سیم‌کشی‌های ساختمان نیز در برابر جریان بار شدید و گرمای اضافی محافظت کند.

  • کاهش هزینه‌های تعمیر و تعویض وسایل برقی

امروزه و با توجه به نوسانات قیمت دلار، ارزش و بهای لوازم خانگی برقی و صنعتی بسیار بالا رفته است. خرابی یا سوختن این تجهیزات می‌تواند خسارت‌های مادی فراوانی را به دنبال داشته باشد؛ به همین دلیل باید با استفاده از یک استابلایزر مناسب از به وجود آمدن این خرابی‌ها، جلوگیری به عمل آورید.

  • حفاظت از اطلاعات مهم

بسیاری از سیستم‌های کامپیوتری شخصی یا اداری، سرورها و دستگاه‌های ذخیره‌سازی اطلاعات، دارای اطلاعات و اسناد بسیار مهمی هستند. نوسانات و ولتاژهای نامطلوب می‌توانند منجر به از دست دادن این داده‌ها و اطلاعات طبقه‌بندی شده شوند. در این موارد می‌توان با استفاده از یک دستگاه تثبیت کننده ولتاژ، خطر از بین رفتن اطلاعات را به حداقل ممکن رساند.

حفاظت از سرورهای مرکزی و اطلاعات مهم

  • حفاظت از سرورها و تجهیزات شبکه

تجهیزات مهم شبکه‌ای و سرورها برای اداره‌ها و شرکت‌های عمومی و خصوصی، اهمیت بسیار بالایی دارند. این تجهیزات به برق شهری متصل هستند؛ بنابراین هرگونه نوسان در ولتاژ می‌تواند سبب خرابی و از دست رفتن داده‌های مهم شود. استفاده از استابلایزرها در این موارد می‌تواند به حفظ عملکرد سالم این تجهیزات و کاهش تاثیر نوسان نامطلوب برق بر روی سرورها کمک کنند.

  • تثبیت کننده برق شهری

به طور کلی می‌توان گفت که برق شهر در تمامی مناطق کشور، دارای نوسانات ولتاژ است. یکی از اصلی‌ترین وظایف استابلایزرها، تثبیت برق شهری است. تثبیت برق شهری می‌تواند راندمان و عملکرد وسایل الکتریکی را بالا ببرد و افزایش طول عمر وسایل برقی را به همراه داشته باشد.

  • افزایش روشنایی محیط

لازم است بدانید که افت ولتاژ می‌تواند سبب کاهش خروجی در لامپ‌ها یا سایر تجهیزات مربوط به روشنایی شود. شما می‌توانید با استفاده از یک تثبیت کننده جریان مناسب به افزایش خروجی و در پی آن به افزایش روشنایی محل زندگی خود کمک کنید. علاوه بر این استابلایزرها سبب کاهش مصرف انرژی توسط منابع روشنایی و کاهش تولید گرما توسط این دستگاه‌ها می‌شوند.

سایر مزایای استفاده از استابلایزر

  • ایجاد یک منبع تغذیه تثبیت شده
  • کاهش نقص و خرابی دستگاه‌های الکترونیکی خانگی و صنعتی
  • کاهش نویز، تداخل و صاعقه‌های ولتاژ
  • صرفه‌جویی در مصرف برق
  • جلوگیری از داغ شدن بیش از حد دستگاه‌های برقی در اثر اضافه بار
  • پاسخ بسیار سریع به نوسانات ولتاژ
  • دقت بسیار بالا در تثبیت ولتاژ
  • عدم وجود استابلایزرها در وسایلی همچون تلویزیون و رادیو می‌تواند باعث کاهش کیفیت، کاهش عملکرد و کوتاه شدن عمر آن‌ها شود.
  • کمک به بهبود عملکرد دستگاه‌ها در شرایط آب و هوایی نامطلوب و نامساعد

مزایای استفاده از تثبیت کننده‌های ولتاژ

انواع استابلایزر برق

استابلایزرها دستگاه‌های تثبیت کننده ولتاژ برق هستند. در گذشته عملکرد این دستگاه‌ها به صورت دستی بود. این مدل از استابلایزرها برای انتخاب ولتاژ مناسب از رله‌های الکترومکانیکی بهره می‌بردند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی استابلایزرها اتوماتیک شدند. در عصر امروز استابلایزرهایی تولید است که مبتنی بر ریزکنترل‌گر هستند و می‌توانند عملکردهای بیشتری را انجام دهند.

  • تنظیم کننده‌های ولتاژ خودکار (AVR)

تنظیم کننده های ولتاژ اتوماتیک Automatic Voltage Regulation را می‌توان از رایج‌ترین انواع تثبیت کننده‌های ولتاژ دانست. این دستگاه‌ها به منظور حفظ ولتاژ خروجی ثابت، بدون توجه به نوسانات ولتاژ ورودی طراحی و تولید شده‌اند.

عملکرد تثبیت کننده‌های ولتاژ خودکار بسیار ساده است. آن‌ها از یک ترانسفورماتور و یک مدار الکترونیکی برای تنظیم ولتاژ خروجی به دستگاه مورد نظر استفاده می‌کنند. این مدل از تنظیم کننده‌ها به دلیل ساختار ساده خود، از دقت کم‌تری برخوردار است و قیمت کمتری نیز دارد.

تنظیم کننده های ولتاژ اتوماتیک در ظرفیت‌های مختلفی تولید شده‌اند؛ به همین دلیل می‌توانند برای کاربردهای خانگی و اداری مورد استفاده قرار گیرند. این وسیله برای مناطقی که منبع تغذیه ناپایدار دارند یا مناطقی که با نوسان برق شهری در حد کم و معمول مواجه هستند، مناسب است.

تنظیم کننده های ولتاژ اتوماتیک Automatic Voltage Regulation

  • استابلایزرهای رله‌ای

Relay Voltage Stabilizer یکی از انواع استابلایزر الکترومکانیکی است. از این استابلایزر برای کنترل ولتاژ در سیستم‌های الکتریکی استفاده می‌شود. این استابلایزرها در ساختار خود دارای چندین رله و یک عدد ترانسفورماتور هستند. ترانسفورماتورها قطعاتی هستند که برای تغییر ولتاژ ورودی به ولتاژ خروجی در استابلایزرهای رله‌ای به کار می‌روند. وظیفه رله‌ها در این نوع استابلایزر، تنظیم ولتاژ خروجی بر اساس ولتاژ ورودی است.

معمولا استابلایزرهای رله‌ای توانایی کنترل دستی و تنظیم دقیق ولتاژ را ندارند؛ به همین دلیل برای لوازم خانگی کوچک و خانگی استفاده می‌شوند. استفاده از این استابلایزر به دلیل دقت پایین برای مصارف صنعتی، توصیه نمی‌شود.

  • ترانسفورماتورهای فرورزونانت (FRT)

ترانسفورماتورهای فرورزونانت (FRT) نوعی از تنظیم کننده‌های جریان هستند که به منظور تنظیم سطوح ولتاژ، مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده است که با ذخیره انرژی و تنظیم نوسانات ولتاژ، ولتاژ خروجی ثابتی را ارائه دهند. ترانسفورماتورهای فرورزونانت بسیار قابل اعتماد هستند و می‌توانند ولتاژهای بالای الکتریکی و نوسانات ولتاژهای بزرگ را کنترل کنند. استفاده از این دستگاه برای مناطقی با منبع تغذیه ناپایدار بسیار مناسب است.

  • استابلایزر‌های استاتیک

در ساختار استابلایزرهای استاتیک از قطعات الکترونیکی استفاده می‌شود. این قطعات الکترونیکی وظیفه تنظیم سطوح ولتاژ را بر عهده دارند. استابلایزرهای استاتیک از یک سیستم کنترل مبتنی بر ریزپردازنده‌ها برای ارائه ولتاژ خروجی ثابت استفاده می‌کنند. استابلایزرهای استاتیک در کنار مزایای متعدد خود، دارای معایب و محدودیت‌هایی نیز می‌باشد که در ادامه به بیان آن‌ها می‌پردازیم:

مزایای استفاده از استابلایزرهای استاتیک

  • قیمت استابلایزر استاتیک بسیار بالا است.
  • استابلایزرهای استاتیک دارای مدارهای الکترونیکی هستند. خرابی هر کدام از این مدارها می‌تواند باعث اختلال در عملکرد استابلایزر شود؛ به همین دلیل تعمیر و نگهداری از این نوع استابلایزرها بسیار پیچیده است و هزینه بیشتری به همراه دارد.
  • این استابلایزرها حساسیت فوق العاده بالایی به شوک‌های الکتریکی دارند. این استابلایزرها باید در مکان‌های خاصی نصب شوند تا کمترین میزان شوک الکتریکی به آن‌‌ها وارد شود.
  • تثبیت کننده جریان استاتیک برای عملکرد خود نیاز به برق پایدار دارند. این دستگاه‌ها در صورت وجود نوسانات شدید برق، نمی‌توانند به درستی عمل کنند.
  • استابلایزرهای استاتیک محدودیت ظرفیت دارند و برای کاربردهایی با ظرفیت بالا مناسب نیستند.
  • استابلایزر سوئیچینگ

استابلایزرهای سوئیچینگ از انواع دیگر استابلایزرهای موجود در بازار هستند که از کنترل کننده‌های دیجیتال و مدارهای الکترونیکی برای کنترل و تنظیم جریان استفاده می‌کنند. در این نوع استابلایزر از هیچ‌گونه ترانس بزرگ و قدرت‌مندی استفاده نشده‌ است.

استابلایزرهای سوئیچینگ قادر به فیلتر کردن ولتاژهای نامناسب ورودی هستند و به این ترتیب می‌توانند از تجهیزات الکتریکی خانگی و تجاری به خوبی محافظت کنند. از جمله مزایای این دستگاه استابلایزر می‌توان به دقت و سرعت بالا، وزن کم و دارا بودن نمایش‌گر دیجیتال اشاره کرد. استابلایزرهای سوئیچینگ در کنار مزایای منحصر به فرد خود، دارای معایبی نیز هستند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

  • قیمت بسیار بالا
  • قطعات یدکی گران قیمت
  • تعمیر پیچیده و تخصصی
  • بازه تصحیح ولتاژ کم نسبت به انواع استابلایزرهای سروو موتوری
  • تحمل ولتاژی بسیار پایین در اثر اتصال کوتاه
  • استابلایزر سروو موتوری (خود تنظیم)

این استابلایزرها برای استفاده در مصارف تجاری و پزشکی بسیار مناسب هستند. این محصولات با استفاده از موتور سروو می‌توانند ولتاژ ورودی را تنظیم کرده و ولتاژ خروجی پایداری را ایجاد کنند. موتور خود تنظیم این دستگاه به یک ترانسفورماتور متغیر متصل است که می‌تواند ولتاژ خروجی را بر اساس نوسان‌های ولتاژ ورودی تنظیم کند.

ویژگی‌های استابلایزرهای سروو موتوری

 این استبلایزرها در حقیقت سیستم‌های حلقوی بسته هستند؛ به همین دلیل از آن‌ها برای لوازم و تجهیزات بسیار حساس که نیاز به منبع تغذیه دقیق (01 ±) دارند، استفاده می‌شود. استابلایزرهای خود تنظیم دارای مزایای و معایبی به شرح زیر است:

مزایای سروو موتور

  • دقت و سرعت بسیار بالا در عملکرد
  • امکان تغییرات ولتاژ به صورت پیوسته
  • امکان کار در شرایط باری نامطلوب
  • مقاومت بسیار زیاد
  • دارا بودن امکان برنامه‌ریزی و تنظیم ولتاژ خروجی
  • قابلیت مانیتورینگ از طریق نمایشگر
  • دارای سیستم کنترلی پیچیده
  • دقیق و قابل اعتماد
  • دارای دامنه ولتاژ ورودی وسیع

معایب استفاده از سروو موتور

  • تولید سر و صدای زیاد در اثر حرکت سروو موتور
  • سرعت تصحیح ولتاژ پایین نسبت به مدل‌های استاتیک و رله‌ای
  • قیمت بالا نسبت به انواع دیگر استابلایزر

ویژگی ‌و کاربرد استابلایزر برق

استابلایزرها تجهیزاتی هستند که به شما در مصرف بهینه برق و سالم ماندن تجهیزات الکتریکی کمک می‌کنند. در واقع سیستم‌های استابلایزر برای تثبیت نوسان‌ها و ولتاژهای ناپایدار ساخته و طراحی شده‌اند. این دستگاه ویژگی‌های فراوانی دارد.

  • قابلیت کنترل با ریزپردازنده‌ها در هر فاز به صورت مجزا
  • دارای سیستم هشدار (آلارم) در صورت اضافه بار
  • دامنه اصلاح ولتاژ بسیار وسیع (حداقل 277 و حداکثر 430 ولت)
  • دارای ولتاژ ورودی کاملا خطی و پیوسته بدون هیچ‌گونه نوسان و پرش
  • مجهز به سیستم قطع جریان در صورت مصرف بیش از 2.8 توان اسمی
  • به کارگیری انواع فیلترها برای جلوگیری از نویز و پارازیت‌های لحظه‌ای در ولتاژ خروجی
  • مجهز به سیستم قطع جریان در صورت وجود اتصال کوتاه
  • دارای سیستم قطع یک فاز
  • مجهز به سیستم قطع جریان در صورت ولتاژهای بسیار بالا یا پایین
  • دارای سیستم قطع جریان در معرض دماهای بالا
  • حداقل تلفات انرژی و کارکرد 98 درصدی
  • مجهز به کلید by pass جهت یکسره کردن جریان ورودی و خروجی در شرایط مهم و ضروری
  • تولید صدای بسیار اندک
  • زمان اصلاح ولتاژ بسیار کم (زیر 1 ثانیه به ازای هر 20 ولت در هر فاز)
  • دارای موج‌های کاملا سیسنوسی در ولتاژ خروجی
  • مجهز به صفحه نمایش دیجیتال جهت نمایش ولتاژهای ورودی و خروجی و همچنین جریان مصرفی هر فاز به صورت جداگانه
  • مجهز به سیستم مدار الکتریکی با مدار کنترل فیدبک
  • دارا بودن سیستم خنک کننده اتوماتیک
  • قابل استفاده در تمامی محیط‌های سرپوشیده و فضاهای باز
  • دارای فن هوشمند برای تمامی مدل‌ها اعم از تک فاز و سه فاز
  • دارای چرخ برای حمل و نقل و جابه‌جایی آسان؛ مخصوصا در مدل‌های ایستاده
  • ساخته شده مطابق با استانداردهای برق کشور
  • مجهز به سیستم آزمون عایقی بالای 5 کیلووات
  • میزان رطوبت مناسب دستگاه
  • جریان بی‌باری بسیار کم (زیر 0.5 درصد)

ویژگی‌های مهم دستگاه استابلایزر

کاربردهای دستگاه استابلایزر

استفاده از استابلایزر برای مجتمع‌های مسکونی و تجاری به صورت مجزا یا کلی، برای محافظت از سیستم‌های کامپیوتری، دوربین‌های مدار بسته و سایر تجهیزات برقی مناسب است. علاوه بر این در ساختمان‌های بزرگ، به منظور پایدارسازی ولتاژ برق و جلوگیری از خرابی تجهیزات الکترونیکی مهم و گران‌قیمت مانند آسانسور، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی از استابلایزر استفاده می‌شود.

از دیگر مهم‌ترین کاربردهای دستگاه استابلایزر می‌توان به استفاده از آن در مراکز داده (دیتا سنتر) اشاره کرد. مراکز داده مجموعه‌ای از زیرساخت‌های ارتباطی و امنیتی هستند که حفاظت از آن‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. استفاده از استابلایزر در این مراکز، می‌تواند از بروز اختلال و خرابی در شبکه‌های جهانی و مراکز اطلاعات جلوگیری به عمل آورد.

از استابلایزر برق در چه صنایعی استفاده می شود؟

استفاده از استابلایزرها تنها به مصارف خانگی و تجاری محدود نمی‌شود. بلکه صنایع بسیار زیادی نیز وجود دارند که باید برای محافظت از تجهیزات خود از استابلایزر کمک بگیرند. استابلایزرهای امروزی کاملا هوشمند هستند و به کاربران این اجازه را می‌دهند که ولتاژ مورد نیاز خود را از راه دور تنظیم کنند. صنایع زیر مهم‌ترین صنایعی هستند که باید از تثبیت کننده جریان برق استفاده کنند:

کاربرد استابلایزر در بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی

  • صنایع پزشکی و بیمارستانی

دستگاه‌ها و تجهیزات موجود در بیمارستان‌ها و سایر مراکز پزشکی بسیار حساس و گران قیمت هستند؛ بنابراین باید از آن‌ها در برابر خطرات گوناگون از جمله خطر افزایش یا کاهش ولتاژ محافظت کرد. این امر تنها به وسیله یک استابلایزر امکان‌پذیر است. دستگاه‌های اکسیژن، دستگاه‌های نوار قلب، یونیت‌های دندانپزشکی و سایر لوازم الکتریکی پزشکی تنها چند نمونه از ابزارهای مهم هستند که برای محافظت نیاز به تثبیت کننده جریان دارند.

  • صنایع خم‌کاری و برش

در جهان امروز این صنایع بسیار پرکاربرد هستند و برای اهداف متنوعی همچون ساخت باکس‌های فلزی در صنعت الکترونیک، ساختمان‌سازی، دامداری و کشاورزی، کشتی سازی و … استفاده می شوند. دستگاه‌های CNC، دستگاه‌های برش صنعتی و سایر دستگاه‌های مورد استفاده در این بخش، بسیار حساس هستند و ممکن است در اثر نوسانات برق، دچار آسیب‌های فراوان شوند؛ بنابراین لازم است برای محافظت از آن‌ها از استابلایزر استفاده شود.

  • استفاده در صنایع تولیدی مختلف

خطوط تولید و بسته‌بندی رکن اصلی صنایع تولید هستند. هرگونه آسیب به دستگاه‌های این قسمت می‌تواند چرخ تولید یک کارخانه را از کار بیندازد. بسیاری از دستگاه‌های تولید و بسته‌بندی وارداتی هستند و قطعات یدکی آن‌ها در دسترس نیست؛ به این ترتیب باید برای محافظت از این دستگاه‌ها از استابلایزرهای قوی و قدرت‌مند استفاده کرد.

کاربرد استابلایزرها در صنایع تولیدی

  • استفاده برای آسانسورها و بالابرهای صنعتی

معمولا واحدهای تولیدی بزرگ در چندین طبقه مختلف ساخته می‌شوند. در هر کدام از این طبقات امور مختلفی بررسی و انجام می‌شود. بالابرها برای انجام بسیاری از فعالیت‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته انجام این فعالیت‌ها به وسیله نیروی انسانی نیز ممکن است، اما بالابرها سرعت و ایمنی بسیار بیشتری را ارائه می‌دهند.

اگر آسانسورهای صنعتی دچار خرابی شوند، از سرعت و دقت بسیاری از فعالیت‌های صنعتی کاسته می‌شود. استابلایزها مناسب‌ترین وسیله برای محافظت از این تجهیزات هستند. هرگونه نوسان یا تغییرات ناگهانی در ولتاژ برق می‌تواند عواقب جدی برای این تجهیزات به همراه داشته باشد.

استفاده از استابلایزرها برای آسانسورهای مورد استفاده در مجتمع‌ها خانگی و اداری یا تجاری نیز ضروری است؛ زیرا آسانسورها از تجهیزات مهم هستند و باید به درستی کار کنند. هرگونه تغییر در ولتاژ ورودی به آسانسورها می‌تواند سبب خرابی آسانسور شده و جان افراد محبوس شده در کابین آن را به خطر بیندازد.

  • صنایع نظامی

استابلایزر به منظور پایدارسازی و تثبیت ولتاژ برق ورودی به تجهیزات الکترونیکی حیاتی مانند رادارها و سیستم‌های ارتباطی در صنایع نظامی به کار برده می‌شود. دستگاه‌های نظامی برای حفظ امنیت کشور مخصوصا در زمان جنگ و تنش‌های داخلی و خارجی بسیار مهم هستند. عملکرد صحیح این دستگاه‌ها می‌تواند از جان بسیاری از انسان‌ها محافظت نماید. معمولا برای صنایع نظامی از استابلایزرهای سرووموتوری سه فاز استفاده می‌شود.

  • صنایع دریایی و کشتی‌سازی

استابلایزرها از مهم‌ترین تجهیزات برای استفاده در صنایع کشتی‌سازی هستند. سیستم‌های ناوبری، سیستم‌های ارتباطی و رادارها به وسیله انرژی برق کار می‌کنند. هرگونه نوسان در ولتاژ برق می‌تواند سبب از کار افتادن راداراهای کشتی‌های نفربری یا کشتی‌های تجاری شود و جان ساکنان آن را به خطر اندازد.

کاربرد استابلایزر در صنایع دریایی و کشتی‌سازی

علاوه بر این بسیاری از کشتی‌ها دارای سیستم‌های تهویه هستند که با برق کار می‌کنند. در این موارد، استابلایزر برای تثبیت ولتاژ برق ورودی به دستگاه‌های مورد نیاز در صنایع دریایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ به این ترتیب کشتی‌ها می‌توانند بدون هیچ وقفه و به راحتی در مسیر تعیین شده توسط رادار به حرکت خود ادامه دهند.

  • صنعت خودروسازی

استابلایزرها از جدیدترین‌ ابزارها برای افزایش طول عمر باطری ماشین هستند و می‌توانند به صورت خودکار نوسانات ولتاژ را برطرف نمایند. استابلایزر به کار رفته در صنعت اتومبیل‌سازی با استابلایزرهای صنعتی متفاوت است. این تجهیز از تعدادی خازن و یک عدد ولت‌متر تشکیل شده است. خازن های شیمیایی ابزارهای الکترونیکی هستند که به صورت سری به هم متصل شده‌اند و می توانند جریان برق را به میزان اندک در خود انباشته کنند و در هنگام لزوم آن را آزاد کنند.

استابلایزرها بهترین وسیله برای زمان‌هایی هستند که باتری ماشین ضعیف می‌شود. آن‌ها می‌توانند برق مورد نظر خودرو را در ولتاژهای بسیار پایین تامین کنند. علاوه بر این می‌توانند سبب ثابت ماندن ولتاژ برق ماشین شوند و مصرف سوخت اتومبیل را بهینه کنند. از دیگر کاربردهای استابلایزر در صنعت خودروسازی می‌توان به افزایش نور زنون در خودرو اشاره کرد.

  • صنایع تولید هواپیما

صنعت هواپیماسازی یکی از صنایع مهم دیگر برای استفاده از استابلایزرها هستند. در این صنعت برای سطوح کنترلی، جلوبندی‌ها و سیستم‌های هیدرولیکی از تثبیت کننده جریان استفاده می‌شود. استابلایزرهای سرووموتوری بهترین گزینه برای رسیدن به حرکت دقیق و پایدار در کنترل هواپیماها است.

کاربرد تثبیت کننده‌های ولتاژ در تولید هواپیما

  • صنعت الکترونیک

به‌ جرئت می‌توان گفت استابلایزرهای سروو موتوری برای استفاده در هر صنعت یا برنامه‌ای که به نیاز به کنترل دقیق میزان ولتاژ ورودی دارد، مناسب است. تجهیزات الکترونیک مختلف مانند تراز کننده‌ها، ردیاب‌های خورشیدی و دستگاه‌های اندازه‌گیری از مهم‌ترین تجهیزات الکترونیکی هستند که می‌توان برای آن‌ها از استابلایزر استفاده کرد. استفاده از استابلایزرها در صنعت الکترونیک برای جلوگیری از خرابی لوازم الکترونیک است. این خرابی ناشی از ولتاژ نامناسب برق ورودی است.

  • باشگاه‌های ورزشی

دستگاه‌های مورد استفاده در باشگاه‌های ورزشی بسیار حساس و ارزشمند هستند. این دستگاه‌ها برای عملکرد پایدار و صحیح خود نیاز به انرژی پایدار دارند. هرگونه تغییر ولتاژ در موتورهای دستگاه‌های ورزشی مخصوصا تردمیل‌ها می‌تواند باعث آسیب به ترانسفورماتور آن شود. کاربرد استابلایزرها در حفاظت از تردمیل و سایر دستگاه‌های ورزشی در مقابل ارتعاشات برق بسیار حیاتی است.

  • صنایع مخابراتی

اغلب سایت‌های مخابراتی در مناطق کوهستانی واقع شده‌اند. در این مناطق نوسانات ولتاژ بسیار زیاد است. دسترسی به سایت‌های مخابراتی به راحتی امکان‌پذیر نیست؛ به همین دلیل به قابلیت کنترل از راه دور انرژی الکتریکی نیاز دارند.

علاوه بر این سایت‌های مخابراتی به دستگاه‌های خنک کننده برای سرد کردن تجهیزات خود نیاز دارند. این دستگاه‌های خنک کننده باید به صورت مداوم و بدون وقفه کار کنند. استفاده از استابلایزر در سایت‌های مخابراتی بسیار مفید است. استابلایزرها می‌توانند یک ولتاژ بدون نوسان را در اختیار صنایع مخابراتی قرار دهند و راندمان کاری آن‌ها را بهبود بخشند.

نقش تثبیت کننده ولتاژ در صنایع مخابراتی

  • صنعت چاپ

یکی از بازارهای گسترده و پر رونق در ایران، بازار چاپ است. در این صنعت از دستگاه‌ها و ماشین‌های پیشرفته‌ای مانند چاپگرهای افست استفاده می‌شود. این چاپگرها نیاز به یک منبع تغذیه ثابت و پایدار دارند. دستگاه‌های افست بسیار گران‌قیمت هستند و باید به درستی نگهداری شوند. استفاده از استابلایزر در این صنعت می‌تواند میزان بار مورد نیاز دستگاه را بدون هرگونه نوسان و تغییر تامین کند.

چرا به تثبیت کننده ولتاژ نیاز داریم؟

معمولا دستگاه‌ها و لوازم برقی به گونه‌ای ساخته شده‌اند که با یک منبع ولتاژ معمولی (ولتاژ نامی) کار می‌کنند. برخی از این لوازم می‌توانند تا 10 و بعضی دیگر تا 5 درصد نوسانات برق را تحمل کنند، اما تکرار این نوسانات برق حتی در بازه مجاز تعیین شده برای آن‌ها می‌تواند عمر دستگاه را کاهش دهد و سبب خرابی قطعات اصلی دستگاه شود. به خاطر داشته باشید که هیچ چیز مانند یک منبع تغذیه پایدار نمی‌تواند به عملکرد صحیح دستگاه‌های الکترونیکی کمک کند.

 

تثبیت کننده‌های ولتاژ این امکان را فراهم می‌کنند که دستگاه بدون توجه به تغییرات و نوسان برق، ولتاژ مورد نیاز خود را به صورت ثابت دریافت کنند؛ بنابراین استفاده از استابلایزر یک راه‌حل بسیار عالی و کارآمد برای افرادی است که می‌خواهند از لوازم برقی خود در برابر نوسانات ولتاژ غیرقابل پیش بینی و نویز موجود در منبع تغذیه محافظت کنند. در ادامه به برخی از مزایای استفاده از استابلایزر برای دستگاه‌های الکترونیکی می‌پردازیم:

  • محافظت از دستگاه برقی در برابر اتصالات کوتاه
  • کاهش برق مصرفی دستگاه
  • ثابت نگه داشتن برق شهری
  • ایجاد یک منبع تغذیه تثبیت شده
  • محافظت از دستگاه در برابر رعد و برق

اثرات نامطلوب نوسانات ولتاژ بر لوازم الکترونیک

  • آسیب دائمی به دستگاه
  • آسیب به موتور دستگاه
  • به وجود آمدن اختلال غیر ضروری در بار
  • کاهش عمر مفید لوازم برقی
  • آسیب رسیدن به عایق سیم‌پیچ
  • کاهش کارایی و عملکرد دستگاه
  • گرم شدن بیش از اندازه لوازم
  • کاهش توان و ظرفیت دستگاه
  • جلوگیری از زیاد شدن تلفات در کابل‌ها و تجهیزات مرتبط
  • کاهش خطاهای محاسباتی دستگاه

تفاوت استابلایزر رله ای و استابلایزر سرووموتوری

استابلایزر که در صنعت با نام‌های تثبیت کننده ولتاژ، تنظیم کننده ولتاژ و همچنین AVR (تنظیم‌کننده ولتاژ خودکار) نیز شناخته می‌شود، دستگاهی برای نگهداری و محافظت از لوازم برقی حساس و گران قیمت است. استابلایزرها از انواع مختلفی برخوردار هستند.

استابلایزرهای رله‌ای از اولین استابلایزرهای تولید شده هستند. این استابلایزرها با استفاده از یک سیستم رله الکترو مغناطیسی کار می‌کنند. این رله‌ها با عملکرد ویژه خود قادر به تنظیم ولتاژ ورودی هستند. فناوری رله‌ای دارای دقت ولتاژ خروجی 10 است.

تفاوت استابلایزرهای رله‌ای و سرووموتوری

در واقع رله‌ها میزان ولتاژ ورودی را اندازه گرفته و آن را با میزان از پیش تعیین شده یا همان مقدار مرجع مقایسه می‌کنند. در صورتی که این ولتاژ بالاتر یا پایین‌تر از حد معمول باشد، مدار کنترل به کار رفته در استابلایزر به رله مربوطه فرمان می‌دهد تا ولتاژ در خروجی را به صورت صحیح تنظیم کند.

در استابلایزرهای رله‌ای تنظیم و تغییر ولتاژ به کمک گروهی از ترانس‌های افزاینده و کاهنده (سیستم باک و بوست) و با کمک یک یا چند خروجی انجام می‌شود. در واقع اطلاعات وارد شده دستگاه توسط سیستم الکترونیکی آن، تحلیل و تجزیه شده و دستورهای لازم برای ترکیب صحیح ترانس و رله ارسال می‌شود.

استابلایزرهای رله‌ای به دلیل دقت و سرعت کمی که دارند برای لوازم برقی خانگی و کوچکی که در منازل و اداره‌ها استفاده می‌شود، مناسب هستند. این تثبیت کننده ولتاژ قیمت پایین و وزن بسیار کمی دارد. علاوه بر این تنظیمات مورد نیاز در استابلایزرهای رله‌ای به راحتی انجام می‌شود و نیاز به تخصص بالایی ندارد.

استابلایزرهای سروو موتوری از جدیدترین انواع تولید شده از تثبیت کننده‌ها هستند. این محصولات از یک موتور با عملکرد سروو بهره می‌گیرند. دقت این استابلایزر از 1 تا 50 متغیر است؛ به همین دلیل از آن برای لوازم الکترونیکی بزرگ و صنعتی استفاده می‌شود. تثبیت کننده‌های سروو موتوری دارای ساختاری مقاوم بوده و قادر به تحمل نوسان‌های بالا هستند. آن‌ها دوام بیشتری دارند و عمدتا برای دقت ولتاژ خروجی بالا استفاده می شوند.

جدول تفاوت‌های استابلایزرهای رله‌ای و سروو موتوری

جدول زیر تفاوت‌های بین استابلایزرهای رله‌ای و سروو موتوری را بهتر نشان می‌دهد. در این جدول استابلایزرها از لحاظ کیفیتی و نوع عملکرد با یکدیگر مقایسه شده‌اند. اگر برای انتخاب استابلایزر مناسب دچار تردید شده‌اید، اطلاعات جدول زیر می‌تواند به شما را برای یک انتخاب درست و دقیق راهنمایی کند:

استابلایزر رله‌ایاستابلایزر سروو موتوری
میزان اصلاح ولتاژ بالایی داردمیزان اصلاح ولتاژ کمی دارد
خروجی ولتاژ با دقت و با کیفیتی داردخروجی ولتاژ در این تثبیت کننده دقت بالایی ندارد
در توان‌های بالا موجود است. (بالاتر از 1 کیلو آمپر)در توان‌های پایین موجود است
برای کنترل واحد سطح ولتاژ مورد استفاده قرار می‌گیردبرای کنترل سطح ولتاژ استفاده می‌شود
قیمت بالاتری داردقیمت پایین‌تری دارد
این تثبیت کننده کاربردهای بزرگ و صنعتی دارداستابلایزرهای رله‌ای برای ابزارهای الکترونیک کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرند
سطح حفاظت بالایی ایجاد می‌کنندسطح حفاظتی پایینی دارند
طول عمر کمتری دارند و باید به صورت دوره‌ای سرویس شوندطول عمر بالاتری دارند و هزینه‌های نگهداری از آن‌ها کمتر است

جدول تفاوت‌های استابلایزرهای رله‌ای با نوع سروو

برند های معتبر استابلایزر

خرید استابلایزر مناسب می‌تواند به شما در نگهداری از لوازم الکترونیکی کمک کند. وجود تنوع بسیار زیاد و وسیع از این محصول در بازار باعث شده است که خریداران دچار سردرگمی شوند و نتوانند محصول مورد نیاز خود را پیدا کنند.

یکی از مهم‌ترین چالش‌های خریداران در زمان انتخاب استابلایزر، انتخاب برندی معتبر و مناسب است. استابلایزر در انواع مختلف داخلی و خارجی تولید شده است. هر کدام از این برندها کیفیت و ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. در ادامه بهترین برندهای خارجی تثبیت کننده ولتاژ را معرفی کرده و ویژگی‌های آن‌ها را بیان می‌کنیم.

  • برند گلداستار GoldStar

گلداستار یک شرکت تولید کننده لوازم الکترونیکی است که در کشور کره قرار دارد. گلداستار در سال 1985 تاسیس گردید و در عرض یک سال توانست اولین رادیو پیام‌آور را در کره تولید کند. نام گلداستار در سال 1995 به نام تجاری LG تغییر کرد. کیفیت محصولات این شرکت بسیار بالا است؛ به گونه‌ای که امروزه LG به برندی محبوب در جهان تبدیل شده است.

استابلایزر گلداستار محصولی مطابق با استانداردهای موجود در ایران است که جهت تقویت و تثبیت ولتاژ طراحی و ساخته شده است. این تثبیت کننده ولتاژ می‌تواند به خوبی از دستگاه‌ها و تجهیزات حساس در مقابل اختلالات و نوسانات برق شهری محافظت نماید. این امر می‌تواند باعث افزایش بازده و دقت عملکرد دستگاه‌های مصرف کننده شود و از بسیاری هزینه‌های مصرف انرژی و تعمیرات دستگاه جلوگیری به عمل آورد.

استابلایزرهای برند گلداستار

محصولات گلداستار دارای گارانتی و ضمانت نامه معتبر هستند و خدمات پس از فروش نیز دارند. بسیاری از فروشندگان معتبر محصولات گلداستار، عملیات نصب و راه‌اندازی آن را نیز بر عهده دارند. فروشگاه اینترنتی ساواالکتریک یکی از فروشندگان معتبر استابلایزرهای گلداستار است. شما مشتریان محترم می‌توانید استابلایزرهای تک فاز و سه فاز برند گلداستار GoldStar را با قیمت مناسب از این فروشگاه خریداری نمایید.

  • برند امگا (omega)

یکی از مشهورترین برندهای تولید کننده استابلایزر، امگا است. برند امگا متعلق به کشور کره جنوبی تعلق داشته و دارای طیف وسیعی از تثبیت کننده‌های تک فاز و سه فاز است. به جزئت می‌توان بیان کرد که برند امگا یکی از بهترین برندهای استابلایزرهای خانگی و صنعتی است.

استابلایزرهای امگا می‌توانند به خوبی برق شهری را تثبیت کنند و از این طریق به میزان قابل توجهی عمر و راندمان دستگاه‌های مصرف کننده را بالا ببرند. با استفاده از استابلایزرهای امگا می‌توانید قدرت نامی و راندمان الکتروموتور دستگاه را تا حد قابل توجهی کاهش دهید. مسلما با کاهش دادن مصرف برق دستگاه، هزینه پرداختی شما برای قبوض برق نیز بسیار کاهش می‌یابد.

استابلایزر امگا تک فاز دارای یک صفحه نمایش دیجیتال است. صفحه نمایش دیجیتال به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید به صورت همزمان ولتاژ ورودی و ولتاژ خروجی دستگاه را مشاهده کرده و از میزان آمپر مصرفی آگاه شوید.

استابلایزرهای برند امگا

یکی از پرکاربردترین انواع استابلایزهای امگا مدل 4KVA است که از آن برای کولر گازی استفاده می‌کنند. این تثبیت کننده ولتاژ می‌تواند خروجی بین 180 تا 265 ولت ارائه دهد. استابلایزرهای امگا مدل 4KVA دارای زمان تاخیر اولیه بسیار کم (بین 2 تا 3 دقیقه‌) هستند و می‌توانند ولتاژهای بسیار کم و بسیار زیاد را قطع کنند.

  • برند ولتاک (voltac)

یکی از معروف‌ترین برندهای ژاپنی تولیدکننده استابلایزر، برند ولتاک است. استابلایزرهای ولتاک در دو نوع تک فاز و سه فاز تولید شده‌اند. تثبیت کننده‌های سه فاز این برند یکی از پرکاربردترین تجهیزات برای دستگاه‌های صنعتی و کارخانجات، محسوب می شود. از استابلایزرهای ولتاک می‌توان در تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، در بیمارستان‌ها برای دستگاه‌های اتاق عمل، دستگاه سی ‌تی ‌اسکن، سونوگرافی و… استفاده کرد.

  • برند دلتا (Delta)

کمپانی تایوانی دلتا (delta) در سال 1971 توسط شخصی به نام بروس چنگ (bruce cheng) تاسیس شد. این شرکت در عرصه راه حل‌های الکتریکی از سال 2002 تا 2006 در ردیف‌های اول دنیا قرار داشته است. امروزه نیز برند دلتا از معروف‌ترین برندهای جهانی شناخته می‌شود.

استفاده از استابلایزر دلتا در کشور ما سابقه‌ای 18 ساله دارد. این دستگاه به دلیل ویژگی‌ها و مزایای منحصر به فرد خود توانسته است رضایت بسیاری از مشتریان را به خود جلب کند. محصولات شرکت دلتا DELTA دارای استاندارد CE اروپا و گواهی‌نامه ISO9001 هستند و به بیش از 56 کشور جهان صادر می‌شوند.

استابلایزرهای برند دلتا

استابلایزرهای دلتا با بهره‌‌مندی از سیستم میکروپروسسوری، ولتاژ ورودی را به صورت دقیق اندازه‌گیری کرده و با توجه‌ به کاهش یا افزایش ولتاژ در ورودی، ولتاژی ثابت با اندازه 220 ولت، با دقت یک درصد را به‌ صورت خطی و پیوسته در خروجی عرضه می‌کند.

هسته داخلی استابلایزرهای دلتا ناخالصی ندارند و از فلز مس ساخته می‌شوند؛ به همین دلیل سرعت و کارکرد آن‌ها بسیار بالا است. این تجهیزات مجهز به فن داخلی خنک کننده نیز هستند و می‌توانند به صورت مداوم (10 سال بدون نیاز به تعمیر) کار کنند. امروزه استابلایزرهای کمپانی دلتا در تمامی رنج‌های ولتاژی و با صفحه نمایش دیجیتالی پیشرفته (برای نمایش ولتاژ ورودی و خروجی به صورت مجزا) تولید می‌شوند. این محصول دارای گارانتی معتبر یک ساله نیز می‌باشد.

نحوه کار استابلایزر برق

عملکرد تثبیت کننده‌های ولتاژ بسیار ساده است. آن‌ها می‌توانند در صورت کاهش ولتاژ شبکه آن را افزایش دهند و در صورت افزایش ولتاژ شبکه، آن را تا حد معین، کاهش دهند. اساسا اصول کار استابلایزرها بر اساس خطایابی ولتاژ است.

در مدار تعبیه شده در تثبیت کننده‌ها، یک ولتاژ به عنوان مرجع قرار گرفته است. ولتاژ مرجع را می‌توانید بر اساس ولتاژ مورد نیاز خود تنظیم کنید. زمانی که اتصال برق برقرار باشد، دستگاه استابلایزر ولتاژ ورودی را با ولتاژ مشخص شده (ولتاژ مرجع) مقایسه می‌کند.

نحوه عملکرد تثبیت کننده‌های ولتاژ

در صورتی که ولتاژ ورودی با مقدار تعیین شده در مرجع اختلاف داشته باشد، استابلایزر توسط یک ترانس اتوماتیک و با استفاده از عملیات القای جریان در سیم‌پیچ، ولتاژ را اصلاح می‌کند. اصلاح ولتاژ در دستگاه تثبیت کننده توسط دو عملیات باک (به معنی کاهش ولتاژ ورودی) و بوست (به معنی افزایش ولتاژ ورودی) انجام می‌شود.

در ساختار بعضی از استابلایزرها از یک ترانسفورماتور دارای لغزانه (tap) استفاده می‌شود. این لغزانه‌ها با حرکت خود بر روی سیم‌پیچ، می‌توانند تعداد دور سیم‌پیچ را تغییر دهند تا ولتاژ به اندازه مورد نظر برسد. بعضی استبلایزرهای سروو موتور نیز از ترانسفورماتورهای اتوماتیک بهره می‌گیرند.

نکات مهم در خرید استابلایزر مناسب

  • قبل از خرید تثبیت کننده ولتاژ باید توان مورد نیاز خود را محاسبه کرده و بر اساس آن استابلایزری مناسب را انتخاب کنید. بهتر است استابلایزر مناسب را بر اساس نوع وسیله برقی خود انتخاب نمایید.
  • در زمان خرید تثبیت کننده ولتاژ، سطح نوسان ولتاژ در منطقه خود را در نظر بگیرید.
  • استابلایزر را باید بر اساس نوع کاربری خود (خانگی یا صنعتی) خریداری نمایید.
  • دستگاه خریداری شده باید از برندهای معتبر باشد.
  • استابلایزری که خریداری می‌کنید باید حداقل دارای یک سال گارانتی معتبر از شرکت سازنده ی خود باشد.
  • قبل از خرید باید از سازگاری دستگاه استابلایزر با تجهیزات برقی خود اطمینان حاصل کنید.
  • تثبیت کننده ولتاژ را نباید در مناطق مرطوب نصب کنید.
  • استابلایزرها باید دارای سیستم تاخیر در زمان باشند؛ این ویژگی تضمین می‌کند که دستگاه زمان کافی برای متعادل کردن جریان ورودی را دارد.
  • استابلایزرهای خوب، قابلیت نصب بر روی دیوار را دارند؛ زیرا نصب آن‌ها بر روی زمین ممکن است با خطر خیس شدن یا آسیب دیدن فیزیکی همراه باشد.
  • بهتر است استابلایزری را بخرید که دارای نشانگر LED باشد.
  • برخی از لوازم برقی، مانند بعضی از یخچال و فریزرها در ساختار خود دارای استابلایز هستند؛ بنابراین باید قبل از خرید از این موضوع اطمینان حاصل کنید.
  • هرگز نباید استابلایزی ضعیف‌تر از توان مورد نیاز خود خریداری کنید.

مهم‌ترین نکات در زمان خرید استابلایزر

 استابلایزرهای خارجی بهتراند یا ایرانی؟

یکی از اصلی‌ترین مشکلات خریداران، انتخاب بین برندهای ایرانی و خارجی این محصول است. به طور کلی می‌توان گفت که یک استابلایزر خوب باید با توجه به نوع نیاز شما انتخاب شود و ضمانت نامه و خدمات پس از فروش نیز داشته باشد.

درست است که برندهای خارجی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند، اما مشکلاتی نیز دارند. از جمله این مشکلات می‌توان به قیمت بالای آن اشاره کرد؛ به همین دلیل استفاده از استابلایزرهای خارجی به علت قیمت بالا مقرون به صرفه نیستند. یکی دیگر از مشکلات استابلایزرهای خارجی عدم وجود یا کمبود قطعات یدکی آن‌ها در بازار است.

عملکرد استابلایزر تک فاز و مزایای استفاده از آن

در استابلایزرهای تک فاز، یک سروو موتور به یک ترانسفورماتور متغیر متصل می‌شود. در زمان اتصال ولتاژ برق در ابتدا به ترانسفورماتور وارد می‌شود. در استابلایزر تک فاز ترانسفورماتور وظیفه کاهش یا افزایش ولتاژ و رساندن آن به مقدار مورد نظر است. در نهایت ولتاژ تنظیم شده به مدار الکترونیکی کنترلی وارد می‌شود. در این مدار، ولتاژ ورودی با استفاده از یک سنسور اندازه‌گیری شده و با میزان مرجع مقایسه می‌شود.

استابلایزرهای تک فاز می‌توانند به خوبی اختلالات برق را اصلاح کرده و از آسیب دیدن لوازم الکترونیک شما جلوگیری به عمل آورند. این استابلایزرها عموما برای مصارف خانگی و اداری کاربرد دارند و از آن‌ها برای دستگاه‌های بزرگ صنعتی استفاده نمی‌شود.

مزایای استفاده از استابلایزرهای تک فاز

  • کاهش مصرف برق
  • کمک به بالا بردن عمر مفید تجهیزات الکترونیک
  • کاهش استهلاک تجهیزات برقی
  • محافظت از لوازم برقی در برابر صاعقه و اتصال کوتاه
  • کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری تجهیزات الکترونیکی
  • افزایش کارایی و عملکرد تجهیزات الکترونیکی با ولتاژ ثابت

مزایای استفاده از استابلایزر تک فاز

محافظ استابلایزر چگونه کار می ‌کند؟

همانطور که پیش از این هم بیان کردیم استابلایزرها، دستگاه‌های تثبیت کننده ولتاژ هستند که وظیفه تثبیت ولتاژ خروجی را در محدوده مشخصی بر عهده دارند. استابلایزر وارد آمدن نوسانات و تغییرات جریان ورودی به دستگاه‌های الکترونیکی جلوگیری می‌کنند. نحوه عملکرد این دستگاه به شرح زیر است:

در ابتدا محافظ‌های استابلایزر میزان جریان ورودی را اندازه می‌گیرند و آن را به عنوان اطلاعات ورودی به دستگاه منتقل می‌کنند. در مرحله دوم، دستگاه تثبیت کننده ولتاژ، جریان ورودی را با جریان مرجع که از قبل توسط کاربر مشخص شده است، مقایسه می‌کند.

اگر ولتاژ ورودی به محافظ استابلایزر، خارج از محدوده تعیین شده باشد، تثبیت کننده ولتاژ بسته به نوع خود و با استفاده از مکانیزم‌های کنترلی، این ولتاژ را تنظیم کرده و به عنوان ولتاژ خروجی برای انتقال به تجهیزات و لوازم الکترونیکی آماده می‌کند. تمامی این فرایندها به صورت اتوماتیک و با سرعت و دقت بسیار بالایی انجام می‌شود.

اگر می‌خواهید استابلایزرها با دقت بیشتری کار کنند، باید نهایت دقت را در نصب آن‌ها به خرج دهید. معمولا استابلایزرهای کوچک و خانگی به راحتی نصب می‌شوند. کافی است تنها اطلاعات درج شده بر روی دفترچه راهنمای محصول را مطالعه کرده و سپس اقدام به نصب دستگاه کنید. اما استابلایزرهای بزرگ و صنعتی به راحتی قابل نصب نیستند و باید برای نصب آن‌ها از افراد متخصص کمک بگیرید.

علت استفاده از ترانس اتوماتیک

ترانس‌های اتوماتیک وسیله‌ای برای اصلاح ولتاژ برق شهری هستند. این ترانس‌ها دارای مدار تاخیر ۱۸۰ ثانیه‌ای و سیستم‌های میکروپروسسوری هستند. ترانس‌های اتوماتیک می‌توانند جبران ولتاژ ۱۴۰ تا ۲۶۰ ولت را به صورت کاملا هوشمندانه انجام دهند. این وسیله دارای یک مدار الکترونیکی، تعدادی رله و یک ترانسفورماتور است.

ترانس‌های اتوماتیک می‌توانند با تنظیم ولتاژ برق شهری، از سوختن و خرابی دستگاه‌های الکترونیک جلوگیری کنند. این دستگاه به دلیل طراحی بسیار ساده خود، از قیمت مناسبی برخوردار است. این دستگاه دارای صفحه نمایش دیجیتال است که از آن برای نمایش ولتاژ ورودی و وضعیت کاری دستگاه استفاده می‌شود.

علت استفاده از ترانس اتوماتیک

ترانس‌های اتوماتیک برای دستگاه‌های خانگی مانند یخچال، فریزر، کولر، مایکروویو، دستگاه‌های صوتی تصویری و… استفاده می‌شود و قابل نصب پس از کنتور است. علاوه بر این می‌تواند در سیستم‌های انتقال قدرت و توزیع و راه اندازی موتور‌های القایی نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

تفاوت استابلایزر و محافظ برق

استابلایزرها با محافظ‌های برقی عادی موجود در منازل متفاوت هستند. محافظ‌های معمولی تنها دارای یک برد الکترونیکی هستند که در زمان تغییر ناگهانی ولتاژ، اقدام به قطع کردن جریان می‌کنند و با تاخیر اندکی پس از پایداری ولتاژ، دوباره آن را وصل می کنند.

اما استابلایزرها در زمان بروز نوسانات جریان برق، آن را قطع نمی‌کنند؛ بلکه جریان برق خروجی را اصلاح می‌کنند. به این ترتیب دستگاه‌های برقی بدون لحظه‌ای وقفه و در ایمنی کامل، به فعالیت خود ادامه می‌دهند. استفاده از محافظ‌های برق معمولی برای مناطقی که با قطع و وصل مداوم جریان برق مواجه هستند، مناسب و کافی نمی‌باشد.

علاوه بر این نوسانات شدید و ناگهانی برق می‌تواند سبب نیم سوز شدن لوازم برقی شود. محافظ‌ها با قطع جریان برق، نمی‌توانند از بروز این حادثه جلوگیری کنند، اما استابلایزر دستگاهی است که می‌تواند علاوه بر محافظت در برابر سوختن، از نیم سوز شدن لوازم نیز جلوگیری کند.

تفاوت استابلایزر با محافظ برق

تفاوت استابلایزر و رگولاتور چیست؟

رگولاتور و تثبیت کننده‌های ولتاژ هر دو محصولاتی با عملکرد یکسان هستند اما ساختار متفاوتی دارند. معمولا استابلایزرها برای تثبیت جریان و رگولاتورها برای تنظیم جریان مورد استفاده قرار می‌گیرند. رگولاتور ولتاژ قطعه‌ای است که در تولید مدارهای الکترونیکی کاربرد‌های فراوانی دارد. تنظیم ولتاژ در رگولاتورها با استفاده از مدارهای فیدبک انجام می‌شود.

در حقیقت رگولاتور یکی از تجهیزات الکترونیک است که برای ایجاد جریان بدون نوسان طراحی و تولید شده است. رگولاتورها می‌توانند عملیات تنظیم جریان را بدون تغییر در جریان ورودی وسیله برقی(Load) انجام دهند. اما استابلایزرها برای ایجاد کردن جریان ورودی بدون نوسان طراحی شده‌اند و این امر را بدون تغییر در جریان ورودی انجام می‌دهند.

چگونه استابلایزر دست دوم مناسب تهیه کنید؟

استابلایزرهای موجود در بازار از قیمت بالایی برخوردار هستند؛ به همین بسیاری از افراد مایل به خرید استابلایزرهای دست دوم هستند. استابلایزرهای دست دوم در صورت سالم بودن، قیمت مناسب‌تری دارند و می‌توانند تا سال‌ها مورد استفاده قرار بگیرند. بسیاری از فروشندگان معتبر دستگاه استابلایزر، این محصول را در انواع دست دوم نیز موجود دارند.

برای خرید استابلایزرهای دست دوم باید در ابتدا دفترچه راهنمای محصول را مطالعه کنید تا بتوانید میزان مشخص سوکت برق، میزان ولتاژ و قدرت دستگاه را تشخیص دهید. با توجه به این ویژگی‌ها می‌توانید استابلایزر دست دوم خود را متناسب با نوسانات ولتاژ در محل زندگی خود، انتخاب و خریداری نمایید.

خرید استابلایزر دست دوم و مزایای آن

نکات مهم برای انتخاب استابلایزر دست دوم

خرید استابلایزرهای دست دوم از اهمیت بالایی برخوردار است. آنچه که برای انتخاب و خرید یک دستگاه تثبیت کننده ولتاژ دست دوم نیاز دارید، در ادامه آورده شده است. بهتر است در زمان خرید استابلایزرهای دست دوم، در ابتدا سوالات زیر را با فروشنده دستگاه مطرح کنید:

  • محل نصب دستگاه در گذشته کجا بوده است؟
  • دستگاه چند سال کار کرده است؟
  • آیا قطعات یدکی آن آن در بازار موجود است یا نه؟
  • در حال حاضر دارای گارانتی معتبر هست یا نه؟
  • آیا تا به حال دستگاه تعمیر شده است یا خیر؟
  • آیا برند تولید کننده استابلایزر معتبر است؟
  • توان دستگاه تثبیت کننده دست دوم با توان مورد نیاز شما هم‌خوانی دارد یا خیر؟

قیمت ترانس استابلایزر دست دوم

معمولا قیمت ترانس‌های تثبیت کننده ولتاژ دست دوم در مقایسه با دستگاه‌های آکبند، بسیار کمتر است. به طور قطع نمی‌توان یک قیمت مشخص را برای استابلایزرهای دست دوم در نظر گرفت؛ زیرا این تجهیزات بر اساس مدل (تک فاز بودن یا سه فاز بودن)، مدت زمان کارکرد، میزان سالم بودن، دارا بودن فیلتر به منظور حذف نویز و شوک الکتریکی، گواهی کیفیت، توان مصرفی و…. دارای قیمت‌های متفاوتی هستند.

نمایندگی فروش استابلایزر

استابلایزرها تجهیزات حساسی هستند و باید در بالاترین رده کیفی خریداری شوند تا بتوانند از دستگاه‌های مهم الکترونیکی محافظت کنند. امروزه نمایندگی‌های بسیاری اقدام به فروش استابلایزرهای مختلف کرده‌اند، اما ممکن است برخی از آن‌ها از اعتبار کافی برخوردار نباشند.

ساواالکتریک یکی از نمایندگان فروش تثبیت کننده ولتاژ در کشور است که با تکیه بر تجربه و دانش فنی بالا، توانسته است در مدت زمان کم تاسیس خود، نظر بسیاری از صنایع و مشتریان را به خود جلب کند. اغلب محصولات ارائه شده در مجموعه ساواالکتریک، قابلیت سفارشی‌سازی دارند و می‌توانند متناسب با نیاز شما تولید شوند.

خرید استابلایزرهای خانگی و صنعتی از فروشگاه اینترنتی ساواالکتریک

ساواالکتریک آماده ارائه خدمات و همکاری با انواع تولید کنندگان صنعتی، صنایع فلزی و معدنی، صنایع پلاستیک، نظامی، دفاعی، هواپیمایی و… است. یکی از مهم‌ترین اهداف این مجموعه ارائه مشاوره کاملا رایگان جهت برآورد نیاز مشتریان و نصب و راه اندازی محصولات خریداری شده توسط آن‌ها است.

شما عزیزان می‌توانید برای دریافت لحظه‌ای قیمت استابلایزرهای نو و کارکرده با همکاران ما در ساواالکتریک در ارتباط باشید. علاوه بر این می‌توانید راهنمایی‌های لازم را جهت خرید یک استابلایزر ارزان قیمت دریافت کنید. یکی از مزایای مهم خرید استابلایزر از ساواالکتریک، امکان سفارشی‌سازی آن است.

استابلایزر یا ترانس برای حفاظت از تجهیزات الکترونیکی در هنگام نوسانات برق استفاده می شود. شما با استفاده از استابلایزر می توانید از آسیب های ناگهانی به وسایلی مانند ماشین لباس‌شویی، دستگاه‌های صنعتی، دستگاه‌های چاپ و…. جلوگیری کنید.

سوالات متداول

استابلایزر چیست؟

استابلایزر یا ترانس برای حفاظت از تجهیزات الکترونیکی در هنگام نوسانات برق استفاده می شود. شما با استفاده از استابلایزر می توانید از آسیب های ناگهانی به وسایلی مانند ماشین لباس‌شویی، دستگاه‌های صنعتی، دستگاه‌های چاپ و…. جلوگیری کنید.

انواع استابلایزر کدامند؟

استابلایزر انواع گوناگونی دارند که برخی از آن ها عبارتند از استابلایزرهای رله‌ای، استابلایزر سروو، استابلایزر استاتیک و… .

ویژگی های استابلایزر برق چیست؟

  • سیستم قطع کن
  • مجهز به سیستم خنک کننده اتوماتیک
  • مجهز به قابلیت کنترل با ریزپردازنده‌ها
  • دارای صفحه نمایش دیجیتال
  • مجهز به سیستم آلارم